Image is not available
Image is not available
Image is not available

O nama

O nama

O nama

Slider

Hotel Delminivm - Restoran i konoba Marinero

Stasali smo na dugogodišnjoj tradiciji bavljenja ugostiteljstvom još od 1993. godine kao V. K. Croatia. Godine 2001. preseljenjem mijenjamo naziv u Konoba Marinero. Konačno, 2011. godine restoran i konoba pod istim imenom nalaze svoju novu lokaciju u ekskluzivnim prostorijama Hotel Delminivm.
Smješten u jednom od najbolje uređenih kvartova zapadnog dijela Zagreba, Hotel Delminivm istovremeno pruža istinski doživljaj odmora i ispunjava svaki zahtjev Vaših poslovnih obaveza.
U atmosferi restorana i konobe Marinero, ugodnim prostorima za druženje i opuštanje, prepustite se užicima vrhunski pripravljenih jela tradicionalne nacionalne kuhinje te svojim poslovnim partnerima pružite nezaboravan gastronomski doživljaj. Hotel Delminivm savršen je izbor za poslovne i turističke putnike te ispunjava želje i najzahtjevnijeg gosta. Blizina autoceste Delminivmov je prozor u svijet, dok je blizina Centra njegov prozor u srce gradskih događanja. Autobusna stanica gradskog prijevoza udaljena je nepunih pet, a postaja gradske željeznice tek desetak minuta hoda. To nas čini poželjnim objektom svim posjetiteljima našeg grada koji bi htjeli da im gradski sadržaji budu na dohvat ruke.
Uvjereni smo da će naša stručnost i susretljivost opravdati Vaša očekivanja te Vaš boravak u našem gradu učiniti ugodnim i uspješnim.

Za one znatiželjne, ime Delminivm (čitaj Delminium) predstavlja naš grad Tomislavgrad u rimsko doba. Tomislavgrad je grad i općina u jugozapadnoj Bosni i Hercegovini, u sjeverozapadnoj Hercegovini. Duvno, stariji oblik Dumno, ima korijen u ilirskoj riječi d´lmno - pašnjak, odnosno dalma (dëlma) - ovca. Ime Duvno za grad se upotrebljava tek u novije vrijeme. U rimsko doba bio je to Delminivm.

Radujemo se Vašem dolasku!

facebook bottom tripadvisor bottom instagram bottom
© 2020 Hotel Delminivm | Sva prava pridržana